Hírek

Maros Edit: Hűvösvölgyi suli

2016.03.29. 15:19, Sims24

Sziasztok! Írtam egy kicsit Maros Edit kissé megosztó könyvéről, a Hűvösvölgyi suliról. Épphogy megkapta a hát kategóriát, szóval... Na, beszéljen helyettem a cikk (amit én írtam - okos, nagyon okos).

Van egy nagyon rossz tulajdonságom,miszerint ha túlontúl szerencsétlen az egyik szereplő, vagy falhoz csapom, vagy félbehagyom. Itt utóbbi történt (nem volt a közelben fal - sikerült a legnagyobb szoba közepét kiválasztanom, ahová eldobhattam volna, kép volt, úgyhogy a dobálózás gondolatát elvetettem. Kb. a második részt a negyedénél hagytam abba.

16

Na, akkor kezdjünk bele!


1. rész

-Ez annyira izgi! Képzeld el! Sztárok leszünk! Biztos befutunk majd, mert jelentkezünk a következő tévés tehetségkutatóra, mindenki ránk fog szavazni, én meg összejövök Dáviddal és... óóó, annyira szuper lesz!

Ennél még én is értelmesebb voltam. A könyvben minden 14 évnél idősebb 18 évnél fiatalabb "kamasz", aki szerintem a könyv írója szerint valami különös állatfaj, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni.

9. fejezet Ingadozik a hangulatom. . . . . . . . . . . .82

Ez akár egy pszichológiai szakkönyv fejezete is lehetne - de neeeeem, ez az egyik legolvasottabb ifjúsági regénysorozat. Értem én, nem kell mindent csajosan-fészbúkosan-hülyén leírni, de azért nem kell ez a véglet se bocsi, kellően felidegesítettem magam, mert az a r....t szövegszerkesztő aláhúzta a hangulatom szót amikor az egy értelmes magyar szó.

-Pletykás almahéjak. Ez egy jóslási forma. Meg kell hámozni egy almát, és a héját átdobni a bal vállunk fölött...

Nyírjatok ki,de csak még én nem próbálkoztam jóslással (azért inkább ne nyírjatok ki, légyszi)?


2. rész

Ennek ugyan csak a negyedét olvastam, azonban ez épp elég volt ahhoz,hogy kielemezzem a marhaságokat Milkaságokat.

liliom: Öööö... Csak pöttyet. (:

Én is minden alkalommal a kicsit helyett "pöttyet"-t használok, a leányzó helyett pedig lányzót - hiszen így lehet LányZoo is, ami annyira izgi! Most komolyan,mi ez?

Azért a sorstól nem semmi, hogy épp akkor sodorta oda Attilát is fülhallgatót venni, na meg azt a cicoma maca Kingát, aki úgy rácuppant Attilára, mint WC-pumpa a lefolyóra [...] .

Ez mi a kecskerák? Hát, nem semmi...

"Dóriiii! Lényegre!!!"

Mintha néhány osztálytársamat hallanám Ágotás Sims24-es változatban...


  A sorozaton ugyan inkább kínomban nevettem, de érdekelt (még szerencse,hogy megvolt otthon a második része) úgyhogy megkapja a hát kategóriát. Az egyetlen, amibe még bele tudok kötni, azok a nevek. De komolyan, valami ritkábbat nem lehetett választani? Lilla, Dóra, Nóra, Attila, Ilona... Mind-mind tipikus olyan nevek, amik az ember osztályában 100 % hogy megtalálhatóak (kivéve persze, ha az illetőnek nincs osztálya). Ennyi lett volna - én nem olvasnám el kétszer, de hogy megmarad, az tuti.

Még nincs hozzászólás.
 
Rólam

[dzsava] 12 éves vagyok, a neten dzsava, amúgy meg Ágota, legrosszabb esetben Anna. A Halandzsába (azaz az elődeibe - Könyvecskék, K&K és Books&DIY) 2015 novemberében vágtam bele, azóta kisebb kihagyásokkal működik. Bővebben itt: Halandzsa

 

 
Menü
 
ezen a héten a kedvencem...

Az "ezen a héten a kedvencem" egy olyan rovat, amibe a heti kedvenceim kerülnek. Ha a Bővebben gombra kattintasz, tovább is olvashatsz róluk.

Könyv

Zoe Sugg: Girl Online

Általánosságban elmondható a könyvről, hogy ismert és szeretik. Optimista könyv, igaz, a kiscsaj sokszor bénázik. Nekem nagyon tetszett. Talán ezért is csalódtam akkorát, amikor olvastam egy cikket, amiben azt írják, a könyvet valójában nem is Zoella írta. Konkrétan azért vettem meg, mert Youtube-s írta. Ha nem az ő neve lett volna rányomtatva, valószínűleg más könyvet vettem volna meg. Gáz az egész. Dzsava, ez van.

Hány plüssre értékelném?         

 
Chat

Ez itt a Chat. Itt cseveghetsz az oldal látogatóival és a szerkesztővel. Ha privát üzenetben szeretnél írni, akkor írj az ago16000 @ gmail.com -ra. Szabályok közül csak azt emelném ki, hogy ne beszélj randán, mert azért pipa leszek, de ha megadod a neved, akkor nem. Kérdezz bátran :) !

 
Cserék

Cserét a Chatben kérhetsz. Amennyiben cserék vagyunk, te is hirdetsz engem, és én téged. Amennyiben te nem raksz ki, pipa leszek, mert. Szóval annyi a feltétel, hogy te is kiraksz engem, és legyen egy stöpszli lemúrnyi1 tartalom a lapon. 

SimBlog - Másik oldalam

     

Képre vár: Layla

1 Nézd meg a képen, nagyon kis aranyos :) !

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Instagram

 


Az oldal tartalma saját készítés, amennyiben nem, a forrás minden esetben
fel van tüntetve!


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!